Waterlogic Firewall™ Countertop

403 230 Ft

Firewall™ Designs

A Firewall™ Waterlogic áttörést jelentő technológia, amely megtisztítja a vizet egészen az adagoló kimenetéig és alap felszerelés az otthon használt háztartási gépeknek.

 • 99.9999% tiszta víz – a készüléken belüli UV gát, megakadályozza a vissza szennyeződést
   nincsenek baktériumok, sem belül, sem kívül
 • Forró, Hideg és szobahőmérsékletű víz

Készleten

Szállítás várható időpontja 2023/03/27
Kategória:
 

Leírás

 • Firewall™ Designs

  A Firewall™ Waterlogic áttörést jelentő technológia, amely megtisztítja a vizet egészen az adagoló kimenetéig és alap felszerelés az otthon használt háztartási gépeknek.

 • 99.9999% tiszta víz – a készüléken belüli UV gát, megakadályozza a vissza szennyeződést
   nincsenek baktériumok, sem belül, sem kívül
 • Forró, Hideg és szobahőmérsékletű víz

Waterlogic Firewall™ Countertop A modern konyhák elengedhetetlen része, a Waterlogic automaták aktív szénszűrői a vízből 1mikron méretig mindent kiszűrnek, így a káros szennyeződések 99,9999%-át távolítva el. Az UV fertőtlenítés a vízadagolás pillanatában a vízben a szénszűrést követően fennmaradt baktériumok, vírusok és ciszták 99,9999%-át elpusztítja! Közvetlenűl vízhálózatra köthető. Négy különböző hőmérsékletű víz típus: hideg,normál,meleg és forró A műanyag felületek a vízadagolás területén és annak környezetében ezüstionos kezeléssel vannak ellátva, úgynevezett BioCote® védelemmel.

Waterlogic

A víz:  a hidrogén és az oxigén vegyülete, kémiai képlete H2O (dihidrogén-oxid). Olvadáspontja: 0 °C, forráspontja: 100 °C.

Bolygónk közel 75%-át víz borítja, mégis kevés a létfontosságú elérhető édes víz mennyiség.

 

 


A víz szerepe az emberi testben, tények:

A víz az  emberi szervezet fő alkotó eleme. Az emberi test kb.  65-72%-a víz.  Egy újszülött szervezete 75 százalékban tartalmaz vizet. Ez a mennyiség felnőttkorra 60, majd idős korra 50 százalékra csökken.nA tüdő 90%-a, a vér 82%-a, a bőr 80%-a, és az izmok 75%-a, az agy 70%-a, a szív 75%-a, a máj 84%-a, a csontok 22%-a vízből áll. Csak az édesvíz alkalmas emberi fogyasztásra, így van ez az állatok és növények esetében is. Az ember étel nélkül hetekig is kibírja, víz nélkül cask pár napig. A víz szerepe az emberi testben létfontosságú.

A víz legfontosabb feladatai a szervezetben:

 • A víz szállítja a tápanyagokat a sejtekhez.
 • A víz eltávolítja az anyagcsere során keletkezett felesleges lerakódásokat.
 • A víz karbantartja a sejtek elektromágneses teréhez szükséges elektron és protonszintet.
 • A víz teszi rugalmassá az izületeket a csontok összekapcsolásához.

Az emberi test sejtjeinek a működéséhez elektromágneses térre van szüksége. A sejtek elektromágneses terének fenntartásához szabad elektronok és protonok szükségesek. A fertőtlenítésre használt aktív klór magához vonzza a szabad részecskéket és ezzel rontja a sejtek működési feltételeit. Vezetékes vizet lehetőleg csak tisztítás után igyunk.  A Waterlogic FIREWALL technikás gépei, eltávolítanak minden felesleges szennyeződést és baktériumot a vízből, így  egészségessé és fogyasztásra alkalmassá téve azt.

A csapvíz

Mindenki számára fontos tudni, hogy a csapvíz hazánkban kiemelkedően jó minőségű, ugyanakkor érdemes megjegyezni hog yvan, néhány nem feltétlenül jó tulajdonsága is: a csapvíz magas koncentrációban tartalmaz klórt. A klór egy nagyon nagy hatékonyságú fertőtlenítő szer, melynek  vannak negatív mellékhatásai.

Negatív mellékhatás

A vízben oldott klór, elpusztítja a szervezet számára fontos acidopylus baktériumot, mely táplálja és együttműködik az immunrendszert erősítő barátságos organizmusokkal, melyek immunrendszerünk kb 60%-át működtetik. A klór egyesül a vízben lévő szerves szennyeződésekkel és Triklórmetánná alakul.

A vízben oldott klór és egyéb vegyszerek, pillanatok alatt felszívódnak szervezetünkben.

A fent leírt szennyeződések, nem koncentráltan vannak jelen a vízben, így nem vagyunk közvetlen nagyfokú veszélynek kitéve. A Waterlogic KVV automaták aktív szénszűrői a vízből 1mikron méretig mindent kiszűrnek, így a káros szennyeződések 99,9999%-át távolítva el, valamint az UV fertőtlenítés a vízadagolás pillanatában a vízben a szénszűrést követően fennmaradt baktériumok, vírusok és ciszták 99,9999%-át elpusztítja!

Vízadagoló a Ballonos vízzel szemben!

A Waterlogic  Firewall vízhálózati késülékkel  spórol  pénzben, energiában és időben. Nem kell ballonokat cipelni, raktározni, szemetet halmozni. Környezvédelmi szempontból ideális termék.

Korlátlan tiszta, friss, finom, hideg vagy meleg víz – ahogyan szeretné!

A Firewall Cube előnyei:

 • Közvetlenűl vízhálózatra  köthető:  higiénikus, praktikus megoldás.
 • Nem kell a kiszállítással, pótlással foglalkozni, hiszen ezzel a megoldással, állandó.
 • Nincs ballonok előállításának, újraflehasználásának vagy megsemmisítésének költsége (beleértve a környezetvédelmi hozzájárulást. Ön szeret adót fizetni? Ki szeret?)

Vízszűrőt szeretne? Mi tudunk ajánlani!

Először aktív szénszűrőink megszűrik a vizet, hogy eltávolítsák belőle a szennyeződéseke, a klórt és más íz és szagrontó anyagokat, miközben  a vízben található természetes ásványi anyagokat nem szűrjük ki.

Az aktív szénszűrő bizonyult a legjobb megoldásnak, mert porózussága révén minden szennyeződést eltávolít a vízből, legyen szó a lebegő szennyező részecskékről, klórról, mikroszkopikus baktériumokról, vegyi szennyeződésekről, elszíneződésekről, vagy akár a toxikus elemekről. Mi az ami megmarad? Minden, fontos természetes ásványi anyag, és maga a friss, kristály tiszta, egészséges víz, pont amilyennek lennie kell!

Melyik szűrő?

Az első védelmi vonal a 10 mikronos szemcsés aktív szénszűrő (GAC- Granulated Active Carbon). Ennek a feladata a vízben lévő rossz szín, szag és íz romboló anyagok kiszűrése.  A második védelmi vonal az 1 mikronos aktív szén blokkszűrő (CBC – Carbon Block Cartrige), mely egy szilárd aktív szénrúd, mely eltávolít minden a szennyező anyagot (beleértve a mikroszkopikus baktériumokat).

 

Az Ultra Viola fény és tekercselt kvarc cső

Az UV lámpák elhelyezése a Waterlogic vízadagolókban, technológiai újdonság. Az UV fény kiírtja a baktériumokat, úgy hogy elpusztítja azok DNS struktúráját. Megóv minket az olyanoktól mint  E. Coli, Szalmonella és Hepatitisz, hogy csak a legfontosabbakat említsünk. UV fertőtlenítés. Tökéletesen hatásos fegyver a vírusok és baktériumok ellen.

Mennyire hatásosan „hatásos”? 99.9999% -ig több mint 5.000 teszttel igazoltan a világ legelismertebb független laboratóriumai által. Elég lenyűgöző, nemde? De nem állunk meg a fejlesztésben, mert ez még lehet jobb is.

 

BioCote® a külső védelmi pajzs, a Láthatatlan védőréteg

Waterlogic vízadagolók külső borítása, ugyan úgy védve van, mint a belseje. A műanyag felületek a vízadagolás területén és annak környezetében ezüstionos kezeléssel vannak ellátva, úgynevezett BioCote® védelemmel. Az ezüst, természetes vírusblokkoló hatásának köszönhetően meggátolja a mikroorganizmusok letapadását és növekedését, ezzel képezve egy végső higiéniai védő réteget a vízszűrés és az UV fertőtlenítés után!

Kizárólagos szerződésünk a BioCote®-al, egyedivé tesz bennünket, tekintettel arra, hogy jelenleg egyetlen vízadagolónak sincs ilyen külső védelme az alábbi baktériumok ellen: MRSA, E-coli, Szalmonella, Listeria,  CDF,  Pseudomonas.

A BioCote® védelemmel ellátott termékek esetébe, nem csak egyszerű ellenőrzésekről van szó, hanem azok folyamatos minőségellenőrzési tesztfolyamatok sokaságát állják ki nap mint nap az ISO 22196 szabályozás szerint, független laboratórium vizsgálatok által.  A Waterlogic vízadagolók esetében a tesztek eredményei bebizonyították, hogy azok 99,9999 %,-ban hatékonyak a kártékony és veszélyes mikrobákkal szemben, melyek megtapadhattak volna a felületen. A Waterlogic, a legfejlettebb vírusblokkoló termékvédelem garanciájaként használja a BioCote® márkát.

 

FIREWALL Technológia

Páratlan és Nélkülözhetetlen

Az  UV technológiánkat, tovább fejlesztettük, még jobbá tettük, szabadalmaztattuk, és FIREWALL-nak, azaz Tűzfalnak neveztük el! A FIREWALL rendszernél az UV lámpa, közvetlen a vízadagolás pontjánál helyezkedik el, és a másodperc töredéke alatt kiírja a vízből a mikroorganizmusokat, pont mielőtt az még a pohárba kerülne!

Ez a páratlan technológia, minimum 40,000 mikrowatt/s mennyiségű UV sugárzással bombázza a vízben lévő baktériumokat négyzetcentiméterenként . Ez a jelenleg elérhető legjobb, de mi hisszük, hogy lesz még jobb is!

 

TOTÁLIS HATÉKONYSÁG

A Firewall technológia teljességel hatásos a vízben előforduló vírusok és baktériumok ellen! Több neves független laboratórium végett el összesen több mint 5.000 tesztet, melyek eredménye mind 99,9999%-os hatékonyságról tett tanubizonyságot. “A Firewall UV technologia kiemelkedően jól működik.”

Egyenletes nyomás: Az állandó magyas nyomás + a Firewall technológia együttesen garantáják, hogy a gépbe semmilyen szennyeződés nem fog  bejutni a kifolyó csonkon keresztűl. Gépeink folyamatos 3.2 BAR belső nyomás alatt vannak. Ezzel garantálva az egyenletes és folyamatos vízadagolást!

Minden víznek egészségesnek, tisztának és jóízűnek kellene lennie. Hiszünk benne, hogy három lépcsős tisztító eljárásunk és egyedülálló FIREWALL technológiánk a legkiemelkedőbb ezen a területen.

UV fertőtlenítés. Tökéletesen hatásos fegyver a vírusok és baktériumok ellen. Mennyire hatásosan „hatásos”? 99.9999% -ig több mint 5.000 teszttel igazoltan a világ legelismertebb független laboratóriumai által. Elég lenyűgöző, nemde? De nem állunk meg a fejlesztésben, mert ez még lehet jobb is.

Egyszerűen Tiszta: A víznek, amit mi, és gyermekeink iszunk az elérhető legtisztábbnak kell lennie. Folyékony tisztaság. Ez a Waterlogic szlogenje, és célja.

Extrém magasra tettük a mércét. Ezért állítjuk elő a legegészségesebb, legtisztább, legjobb ízű vizet. Tökéletes minőség. A víz, az az energiaforrás, mely felfrissíti a testet, ezáltal dinamikussá téve napjainkat.

 

Prémium teljesítmény, minőség

A legtisztább vízért, olyanért amely mással össze sem hasonlítható, válassza a Waterlogic prémium kategóriás vízgépeit a forradalmi FIREWALL technológiával.

Amit garantálunk:

 • Mentes minden mikroorganizmusoktól – baktériumok, vírusok, gombák
 • Mentes minden szennyeződéstől
 • Mentes minden íz és szagrontó anyagtól – klór, vas, stb
 • Mert mindenkinek joga van a legjobbhoz!

 

Zöld kezdeményezés

A Waterlogic egy környezettudatos cég. Óvjuk a bolygót és legértékesebb erőforrásait, a friss víz járja át minden lépésünket.

Tudjon meg többet!

 

Energia felhasználás

A Waterlogic gépeinek többsége kevesebbet fogyaszt mint egy 100W-os villanykörte

Tudjon meg többet!