MOmenti

MOmenti webshop

0
×

Új fiók létrehozása

Profil adatok

Belépési adatok

vagy belépés

A személynév kötelező!
A vezetéknév kötelező!
A személynév nem helyes!
A vezetéknév nem helyes!
Ez nem egy e-mail cím!
Az e-mail cím kötelező!
Ez az e-mail már be van jelentve!
A jelszó kötelező!
Írjon be egy érvényes jelszót!
Kérjük írjon be 6 vagy több karaktert!
Kérjük írjon be 16 vagy több karaktert!
A jelszók nem egyeznek!
Kötelező elfogadni a Felhasználási feltételeket!
Az e-mail vagy ejlszó nem helyes!

Water Logic

Firewall™ Designs

Firewall™ Designs

A Firewall™ Waterlogic áttörést jelentő technológia, amely megtisztítja a vizet egészen az adagoló kimenetéig és alap felszerelés az otthon használt háztartási gépeknek.

99,9999% tisztítás garantált
a készüléken belüli UV gát, megakadályozza a vissza szennyeződést
nincsenek baktériumok, sem belül, sem kívül

Amit a legjobb gondolkodók isznak.

Lehet hogy nem hallott még a Waterlogicról, de valószínűleg ivott már belőle hiszen a nagy cégek használják víztisztításra.

A cégünket azért indítottuk be, mert rájöttünk hogy a palackozott víz használata rossz ötlet. Elsőként a magas teljesítményű irodai víztisztítókat gyártottuk. Sok-sok fejlesztés után értünk el a hibátlan víztisztító rendszerig.

Mostantól Ön is élvezheti a tiszta vizet otthonában, a világ legtöbb tanúsítvánnyal rendelkező víztisztító rendszeréből.

Üdvözöljük otthonunkban a jó vizet.

A Waterlogic csapata a minőség és a víz megszállottja.

Mi a saját gyárunkban állítjuk elő termékeinket. Miért? Mert nem bízunk senki más minőségében. Olcsóbb lenne másokkal legyártatni a termékeinket, de szeretjük teljességgel átlátni a termelési, ellenőrzési és szállítási folyamatokat.

Saját mikrobiológus, fejlesztő és technikus csapatunk van. Így ellenőrizni és finomítani tudjuk a technológiáinkat, pontosan tudva hogy viselkednek a különböző feltételek közt.

Szeretjük a kihívásokat. Azt állították hogy lehetetlen elérni a WQA (P231 és NSF55 Class A) otthoni víztisztítási minősítést Ezek a minősítések rendkívül magas baktériumtisztítási arányt követelnek.

Kihívás elfogadva.

Mára mi lettünk az egyedüli ivóvíztisztító cég, amely elérte ezt a két minősítést is, ezért mondjuk magabiztosan a termékeinkre hogy "Hibátlan Víztisztító Rendszerek".

Bizonyíték!

Büszkék vagyunk ezekre a minősítésekre, amiket a hibátlan víztisztító rendszerünk biztonságáért és teljesítményéért kaptunk.

Waterlogic™ - Hibátlan Víztisztító Rendszerek

2 termék

2 termék

Kosaram

Az Ön bevásárlókosara üres.