MOmenti

MOmenti webshop

0
×

Új fiók létrehozása

Profil adatok

Belépési adatok

vagy belépés

A személynév kötelező!
A vezetéknév kötelező!
A személynév nem helyes!
A vezetéknév nem helyes!
Ez nem egy e-mail cím!
Az e-mail cím kötelező!
Ez az e-mail már be van jelentve!
A jelszó kötelező!
Írjon be egy érvényes jelszót!
Kérjük írjon be 6 vagy több karaktert!
Kérjük írjon be 16 vagy több karaktert!
A jelszók nem egyeznek!
Kötelező elfogadni a Felhasználási feltételeket!
Az e-mail vagy ejlszó nem helyes!

Momenti Vevő szolgálat

Vevő szolgálat

 • Szállítási feltételek

  Webáruházunkban vásárolt termékeit a GLS csomagküldő szolgálat juttatja el Önhöz.

  A csomagok kézbesítése munkanapokon 8 és 17 óra között történik.

  A Momenti.hu a megrendelt és házhoz szállítani kért árut díjmentesen házhoz szállítja, ha az adott megrendelés bruttó értéke eléri a Weboldalon mindenkor közzétett, díjmentes szállítást biztosító összeget.

  100 000 Ft fölötti vásárlásnál szállítás díja ingyenes.

  A szállítás díja 1100 Ft.

  Szállítási idő:

  Raktáron lévő termékek esetében 1-3 nap.

 • Adatvédelmi nyilatkozat

  A Elektro Unique Kft a vásárlók adatait kizárólag a megrendelés nyilvántartása és teljesítése érdekében rögzíti és azokat az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően kezeli.
  A Elektro Unique Kf nem adja át a rögzített adatokat harmadik fél számára. Adatok átadása harmadik fél részére csak megrendelés ill. szállítás teljesítésének érdekében történhet (pl. szállítást végző alvállalkozó részére). Ilyen esetekben a partnereinktől elvárjuk, hogy az adatokat bizalmasan, a törvényben előírt rendelkezéseknek megfelelően kezeljék.

 • Elállás joga

  Minden fogyasztónak (természetes személynek) a termék átvételétől számított 14 (naptári) napon belül indoklás nélküli elállási joga van. Vásárlónk az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.

  Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a Vásárlónknak saját költségén kell gondoskodnia és az elállás bejelentésétől számított legkésőbb 14 napon belül visszaküldeni saját költségén Momenti.hu részére. Kérjük, az elállással érintett terméket utánvétellel ne küldje vissza részünkre, mivel utánvétes csomagokat cégünk nem vesz át.

  Az Momenti.hu üzlethelyiségében személyesen vásárolt árukra nem vonatkozik az elállási jog.

  Az Ügyfél nem gyakorolhatja elállási jogát: olyan termék értékesítése esetében, amely az Ügyfél személyéhez kötött, illetve amelyet az Ügyfél utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, ha a csomagolást az Ügyfél felbontotta, valamint a jogszabályok által meghatározott további esetekben.
 • Megrendelés

  Vásárláshoz kérjük szíveskedjék regisztrálni rendszerünkbe. Regisztrációkor a rendelés teljesítéséhez szükséges alábbi adatok megadására van szükség:

      Név
      Számlázási
      Szállítási cím
      E-mail cím
      Telefonszám
 • Fizetés, Vételár & Akciok

 • A termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFÁ-t), nem tartalmazzák azonban a szállítás és tranzakció költségeit.
  A webáruházban futó akciók egymással nem összevonhatóak.
  Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt
  megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

  Fizetési módok

  Készpénzzel átvételkor

  Előátutaláls

  Útanvét
Kosaram

Az Ön bevásárlókosara üres.